Retoureren

Ben je niet helemaal tevreden met je bestelling? Je hebt namelijk 30 dagen retourrecht om je bestelling terug te sturen naar Tandenborstelexpert. Wel neem je retourkosten voor je eigen rekening. Zo dragen wij samen bij aan een betere wereld. Op iedere tandenborstel ontvang je standaard 2 jaar wettelijke fabrieksgarantie op het product dat je bij ons hebt besteld. Is het artikel defect? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retourneren? Alleen een korte check :

Binnen 30 dagen zonder opgaaf van reden retourneren
Artikel zit in de originele verpakking
Artikel verkeert in ongebruikte staat
Eventueel aanwezige seal is niet verbroken

Wanneer worden retouren geweigerd: 

Artikel heeft een seal en deze is verbroken
Artikel is gebruikt
Ook één keer testen is gebruiken

Niet tevreden na je aankoop?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent over een tandenborstel of monddouche die je gekocht hebt. Je vindt hem bijvoorbeeld niet fijn in gebruik. Het kiezen van de juiste tandenborstel of monddouche is namelijk heel specifiek. Om deze reden heb je de mogelijkheid om een cashback aan te vragen en het artikel bij de fabrikant in te leveren. Voor lopende acties van Oral-B en Philips kun je hier terecht:

Retourneren ongebruikte artikelen 

Heb je de check bekeken en voldoet je retour aan de gestelde hygiënische voorwaarden? Dan kun je de bestelling of een deel hiervan aan ons retourneren. Graag ontvangen wij een notitie in de verzenddoos met je (bestelnummer) en gegevens.

 1. Retourneer je bestelling naar onderstaand adres.
  Tandenborstelexpert
  t.a.v. retouren (bestelnummer)
  Hulststraat 21
  7601SP Almelo
  Nederland
 2. Dit betekent dat je zelf de verzendkosten van het retourneren voor eigen rekening neemt. Zo dragen wij samen bij aan een betere wereld.
 3. Product(en) kan je in de ontvangen verzenddoos retourneren. Indien je de producten in een brievenbus doos hebt ontvangen raden we aan om dezelfde doos te gebruiken voor het retourneren. Verpak het product altijd goed zodat er geen kans op schade is tijdens verzending! Tandenborstelexpert is niet verantwoordelijk bij beschadigingen door onvoldoende bescherming bij verzending.
 4. De verwerkingstijd van een retour is gemiddeld 1 tot 3 werkdagen na ontvangst. De verwerkingstijd voor terugbetalingen is gemiddeld 2 tot 4 werkdagen na ontvangst.

Retour adres:

Tandenborstelexpert.nl
t.a.v. Retouren (bestelnummer)
Hulststraat 21
7601SP Almelo
Nederland

Belangrijk: vergeet niet het bestelnummer bij de zending te voegen. Anders kan de afdeling retouren niet herkennen van wie het pakket afkomstig is en kan het niet worden behandeld.