Over Tandenborstelexpert

Tandpasta op? Opzetborstels nodig? Tandenborstel toe aan vervanging? Tandenborstelexpert.nl heeft alles in huis voor je dagelijkse mondverzorging van jezelf, partner en voor kinderen.

Bij Tandenborstelexpert hebben wij passie voor mondverzorging. We hebben niet alleen een groot aanbod in tandenborstels, maar ook A-merken die wij met passie uitgebreid geselecteerd hebben voor het beste resultaat.

Tandenborstelexpert is onderverdeeld in een aantal productgroepen:

  • Tandenborstels: van (elektrische tandenborstels) voor volwassen en kinderen hebben wij Oral-B en Philips Sonicare op voorraad.
  • Duosets: (elektrische tandenborstels): tandenpoetsen samen met je partner of kind? Wij hebben duoset tandenborstels samengesteld.
  • Opzetborstels: Poetsen met Oral-B of toch liever met Philips Sonicare? Voor gevoelige tanden, Grondige reiniging, Wittere tanden, Tandplak verwijderen of Melktanden. Wij hebben het voorraad!
  • Mondverzorging: Ook bij Tandenborstelexpert kun je terecht wanneer je tandpasta nodig is, wel zo fijn 🙂

Hoe werkt Tandenborstelexpert.nl

We zijn dag en nacht open. Dus logisch dat we ook open zijn over wie wij zijn en wat we doen.

Er was een tijd dat wij als hobby van start ging als drogist. Dat was in 2013 tot 2018. Door groeiende vraag vanuit onze klanten zijn wij ons gaan verder specialiseren in Oral-B mondverzorging. Vanaf heden zijn wij inmiddels gegroeid tot de tandenborstelexpert.

Op zoek naar een nieuwe tandenborstel? Bij Tandenborstelexpert bestel je zonder zorgen. Wil jij graag bestellen? Wij zorgen voor de gratis bezorging. Bestel jij op werkdagen voor 16:00, dan verzenden wij het vandaag nog met PostNL. Wij leveren in Nederland, maar ook over de grens in Belgie.

Bespaar geld wanneer je winkelt bij Tandenborstelexpert voor Tandenborstels, Opzetborstels, Tandpasta en nog veel meer.